7. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı

ATRAX, 7. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı bu yıl 14-16 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecektir. ATRAX, hepimizin bildiği gibi alanında büyük projelerin uygulandığı Türkiye ve komşu ülkelerin ilk ve tek ihtisas fuarı olma özelliğini taşıyor. Fuar kapsamında, Türkiye eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk ve tek yarışması “Shining Star Awards 2019 – Eğlence Ödülleri”, bu yıl 6. kez organize edilecektir.

Shining Star Awards, önemli bir ihtiyaca dönüşen eğlence – dinlence alanlarına ve etkinliklere yönelik farkındalık ve gündem oluşturmak bu sayede sektörün gelişimine katkı sağlayarak sektörün daha nitelikli ürün ve hizmetler sunarak toplumsal

, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha fazla değer yaratmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenmektedir. Başarılı çalışmaların ön plana çıkarıldığı yarışmada üç farklı kategoride gerçekleşen başvurular, sektörün uzman kişilerinden oluşan jüri tarafından incelenmektedir. Kazananların ödülleri ATRAX Fuarı Gala Gecesi kapsamında düzenlenen Ödül Töreni’nde takdim edilmektedir.

Sektöre hizmet veren kişi ve kurumların katkılarını ön plana çıkartan yeni projeleri teşvik eden ve başarıları yücelten Shining Star Ödülleri, dünya standartlarında etik rekabetin ve rakiplere saygı eşiğinin kapılarını aralamaktadır.

 

Haber Linkleri:

https://www.atraxexpo.com/shining-star-awards-hakkinda/

http://www.atraxexpo.com/