Mutlu Şehirler Olmaya Yönelik En İyi Fikirler Ödüllendiriliyor

ATRAX, 7. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı bu yıl 14-16 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecektir. Fuar kapsamında bu yıl geleceğin yaşam kalitesine katkı sağlamak

Buy Cialis Professional UK

, mutlu şehirler ile sosyal-kültürel-turistikekonomik ve eğitsel anlamda değer yaratmak amacıyla Rekreasyon Araştırmaları ve Çalışmaları Derneği (REKCAD) ve Tureks Uluslararası Fuarcılık mutlu şehirler olmaya yönelik öne sürülen en iyi fikirleri ödüllendiriyor.

Öğrencileri sektör ile buluşturacak yarışma ile üniversite gençlerinin akademik ve bilimsel perspektifte, evrensel bakış açısına ve vizyona sahip, çevreye saygılı, bilgi ve özgüven sahibi, etkin, girişimci, toplumsal aidiyet duygusu yüksek, toplumsal hayata aktif katılan ve uluslararası alanda görüş bildirebilecek ve rekabet edebilecek seviyede bireyler olarak kendi potansiyellerini tam anlamıyla gerçekleştirebilecekleri imkân ve zemini oluşturması amaçlanmaktadır.

Yarışmada dereceye girecek üniversiteler, fikirlerini 14-16 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ATRAX Fuarının organizatörü Tureks Uluslararası Fuarcılık’ın fuar kapsamında bu yıl belirlediği “Mutlu Şehirler” teması çerçevesinde düzenlediği konferansın, REKÇAD işbirliği ile yapılan “Mutlu Şehirler” oturumunda paylaşmak üzere davet edilecektir. Ödüllerini ise 15 Şubat 2019 tarihinde yine fuar kapsamında organize edilen “Shining Star Awards – Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri” töreninde alacaklardır. Tören sonrasında iyi fikirlerin duyurulması, uygulanması ve yaygınlaşması amacıyla Tureks tarafından ödül alan fikirler sektör profesyonellerine ve basın-medya yoluyla da tüm Türkiye’ye duyurulacaktır.

Tüm dernek üyelerimizin yarışmaya katılımlarını bekliyoruz.

 

Haber Linkleri:

https://www.atraxexpo.com/mutlu-sehirler/