Uluslararası Rekreasyon ve Spor Yönetimi Kongresine Davet

Değerli Bilim İnsanı,

Rekreasyon Çalışmaları ve Araştırmaları Derneği (REKÇAD) önderliğinde 10 – 13 Mayıs tarihler arasında Bodrum La Blanche Island Otelinde yapılacak olan Uluslararası Rekreasyon ve Spor Yönetimi Kongresini duyurmaktan çok mutluyuz.

Kongremize dünyanın her bir köşesinden alanında uzman bilim insanlarının, uygulamacıların ve yöneticilerin katılması beklenmektedir. Katılımcılar başta rekreasyon ve spor yönetimi olmak üzere her iki alanla ilişkilendirilebilecek bir çok alt konuda güncel bilimsel, yönetsel ve operasyonel uygulamaları bilimin bilme yoluna uygun bir biçimde paralel oturumlarda bilim dünyası ve kamuoyu ile paylaşacaklardır. Her bir eserin titiz bir hakem denetim sürecinden geçirilerek kabul edilmesinin amaçlandığı, gerek sözlü, gerekse de poster sunumlar biçiminde gerçekleşecek olan kongremizde yer alacak araştırma raporları bildiriler kitabında yer alacak ve tüm paydaşların yararına sunulacaktır.

Ülkemiz ve uluslararası bilim çevrelerinden çok sayıda saygın bireyin katılımlarıyla gerçekleşecek olan kongremiz sürecinde bir dizi çalıştay ve panel de düzenlenecektir. Bu nedenle kongremizin yalnızca ulusal temelde değil, uluslararası düzeyde de nitelikli bir bilimsel etkinlik olarak anılacağına olan inancımız tamdır. Bu inançla sizden dileğimiz kongremiz temasına uygun olan konularda hazırlayacağınız bilimsel çalışmalarla kongremize katılmanız ve hedeflemiş olduğumuz nitelikli bir bilimsel etkinliğe katkı sağlamış olmanın haklı mutluluğunu paylaşmamıza olanak tanımanızdır.

Uluslararası Rekreasyon ve Spor Yönetimi Kongre’mize sağlayacak olduğunuz her türlü katkı için bilim dünyası ve gelecek sağlıklı nesiller adına içten teşekkürlerimizi gönderiyorum.

Saygılarımla

Uluslararası Rekreasyon ve Spor Yönetimi Kongresi Düzenleme Kurulu adına

Dr. Bülent Gürbüz
Kongre Başkanı

 

Kongre web sayfası: http://rekcad2018.org/

buy levitra cheap